Om

HLR-utbildningar sedan 2011

Ström Educare grundades i Sickla (Nacka) som enskild firma sommaren 2015 av Tobias Ström (specialistsjuksköterska). Vi har utbildningsuppdrag i hela landet men riktar oss främst till alla som vill lära sig HLR i Stockholm. Ström Educare erbjuder högkvalitativa kurser i främst Vuxen-HLR, S-HLR och Barn-HLR.

Om mig som instruktör:

Som instruktör har jag stor erfarenhet då jag har utbildat i HLR sedan 2011 och arbetat som legitimerad sjuksköterska med akutsjukvård på barnakutmottagning, ambulans och nu som specialist (anestesisjuksköterska) på operation. Anestesin, ambulansen och barnakuten är hektiska arbetsplatser där agerande och kunskap ställs på sin spets. Jag har fungerat som HLR-instruktör i på flera av mina arbetsplatser, både för anestesi- och IVApersonal. Var även Barn-HLR instruktör under min tid på barnakuten. Just nu har jag uppdrag från Karolinska institutet att examinera blivande läkare i A-HLR under deras sista termin på läkarprogrammet.

 

Genom att utbilda din personal i HLR så ökar säkerheten på din arbetsplats eller i din umgängeskrets. Du kommer lära dig livsviktig kunskap som kan bli avgörande om någon råkar ut för ett plötsligt oväntat hjärtstopp. Ström Educare erbjuder HLR-kurser till såväl nybörjare som experter.

Praktisk träning läggs det stor vikt vid i samtliga kurser från Ström Educare. Målet är att ha ”högt i tak” så kursdeltagarna känner sig fria att ställa frågor och funderingar. Detta interaktiva samspel är viktigt för ett effektivt lärande och går i linje med HLR-rådets pedagogik och koncept. Geografisk plats för utbildning är flexibelt, antingen utbildas ni i min lokal här på Sickla strand eller så genomförs utbildningen på kundens adress. Ström Educare skräddarsyr utbildningen utifrån den grupp eller de individer som genomgår kursen.


Instruktörens kompetenser:

Examinator A-HLR Karolinska institutet, Läkarutbildningen termin 11, 2018

Instruktör A-HLR, Avancerad Hjärt- lungräddning, 2018

Instruktör S-HLR BARN, instruktör 2018

 HLR-instruktör, Danderyds sjukhus anestesi/IVA, 2017 – 2019

Leg. specialistsjuksköterska inom anestesi, Danderyds sjukhus 2017 – Nuvarande

Leg. sjuksköterska på ambulansen, Södermalm, 2015-2017

Leg. sjuksköterska samt HLR-ansvarig på barnakutmottagningen i Uppsala 2014-2015

HLR-instruktör för universitetsstudenter på sjuksköterske- och läkarprogrammet i Uppsala 2012-2015

Instruktör, Barn-HLR, instruktör 2014

Instruktör D-HLR (defibrillator), instruktör 2012

S-HLR (scenariobaserad HLR för sjukvårdspersonal), instruktör 2012

Instruktör, Vuxen-HLR med hjärtstartare, instruktör 2011

 

(Svenska HLR-rådet, instruktörsnummer 76919)

Foto: Alexander Donka